HONDA CRF125F 2019 - Insprutning..

HONDA CRF125F 2019 - Insprutning..
  • Artikelnummer: CRF12519
  • Butikslager: 2-6 dagar
  • 31 900:-
  • Exkl moms: 25 520:-
En perfekt första ”dirtbike”, med en servicevänlig, luftkyld motor med insprutning och kraftigt vridmoment i botten, manuell fyrväxlad växellåda och koppling, el-start, ett super-tufft chassi med CRF450R-inspirerade kåpor och färgsättning.
En ny liten hårding för både ungdomar och lite äldre som jagar det roliga i livet, nämligen köra tvåhjuling i lera och vatten… Körning i terräng, på motocrossbanor och på den egna lantgården är en aktivitet som ofta involverar hela familjen.För de unga är det en perfekt inkörsport till motorcykelåkning som snabbt bygger upp kompetens och hantering.
Honda vill med den här modellen locka unga förare i början av sin karriär till en bra introduktion av varumärket och dess fina teknik. CRF125F är i huvudsak byggd för att vara enkel och lättkörd för unga nybörjare, så de fortsätter sin påbörjade off-road karriär. Det är tufft, avspänt, lätt att sköta och en hel del kul att köra CRF125F. Vilket faktiskt är vad ”F” står för i varje CRF-F-modellbenämning – nämligen ”FUN”.

Fraktfritt inom Sverige

Intresserad av finansiering? Vi löser det på distans via Wasa Kredit så länge du har Bank-ID

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt